Μοσχαράκι στο γουόκ με νουντλς και λαχανικά
Υλικά Μοσχαράκι στο γουόκ με νουντλς και λαχανικά
4 σνίτσελ μοσχαρίσια, κομμένα σε λεπτές λωρίδες
½ φλ. ελαιόλαδο Άλτις Μοσχαράκι στο γουόκ με νουντλς και λαχανικά
2 σκελίδες σκόρδου ή 1 κ.γ. κρέμα σκόρδου
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε ροδέλες Μοσχαράκι στο γουόκ με νουντλς και λαχανικά
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη, σε λωρίδες
1 πράσινη πιπεριά κομμένη, σε λωρίδες
8 μανιτάρια πορτομπέλο, κομμένα σε λωρίδες
1 μερίδα Knorr «Σπιτικός» Ζωμός Λαχανικών
4 κ.σ. σάλτσα σόγιας
1 κ.σ. φρέσκοτριμμένο τζίντζερ
1 κ.σ. μέλι
250 γρ. νούντλς
2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
Σε ένα γουόκ, σοτάρουμε το κρέας στη μισή ποσότητα από το ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 2΄ ακόμη.
Βγάζουμε το κρέας και το σκόρδο με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε στην άκρη.
Στο ίδιο σκεύος, προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά. Ρίχνουμε το κρέας και το σκόρδο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τη μερίδα του ζωμού, τη σάλτσα σόγιας, το τζίντζερ, το μέλι και 1 φλ. νερό και βράζουμε για 20΄.
Στο μεταξύ, βάζουμε τα νουντλς σε ζεστό νερό για 4-5 λεπτά να φουσκώσουν. Στραγγίζουμε και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, γαρνίρουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου