Χρυσά αυγά Κάρυ
Υλικά: Χρυσά αυγά Κάρυ
5 αυγά
1 μεγάλη τομάτα
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
400 ml γάλα καρύδας
½ κ.γ. κουρκουμά σε σκόνη
5 φυλλα curry
½ κ.γ. βούτυρο (ιδανικα ghee)
1 μεγάλη τομάτα
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
400 ml γάλα καρύδας
½ κ.γ. κουρκουμά σε σκόνη
5 φυλλα curry
½ κ.γ. βούτυρο (ιδανικα ghee)
Οδηγίες: Χρυσά αυγά Κάρυ
Βραζουμε τα αυγά μέχρι να γίνουν σφιχτά. Βρέχουμε με κρύο νερό και ξεφλουδίζουμε τα αυγά.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο και το κρεμμύδι να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε την τομάτα ψιλοκομμένη και ρίχνουμε το γάλα καρύδας και τα μπαχαρικά. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Προσθέτουμε τα αυγά ολόκληρα αφήνουμε 2-3 λεπτά να δέσουν και σερβίρουμε
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου