Ινδικό κοτόπουλο πακόρα Pakora
½ στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κυβάκια
1 κ.σ. garam masala
½ φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
λίγο φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
αλεύρι για τηγάνισμα
ηλιέλαιο
½ κ.γ. τσίλι σε σκόνη Ινδικό κοτόπουλο πακόρα Pakora
αλάτι
Ινδικό κοτόπουλο πακόρα Pakora Ινδιό κοτόπουλο πακόρα Pakora
Οδηγίες κ
Αλατίζουμε το κοτόπουλο, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τα λαχανικά , ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο 1 ώρα να μαριναριστεί. Ρίχνουμε στο μείγμα λίγο αλεύρι (περίπου μισό ποτήρι) να πάει παντού. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει καλά το κοτόπουλο. Τοποθετούμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί, να φύγει το λάδι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου