Μακαρόνια με κιμά, αγαπημένα

Τα πιο αγαπημένα μακαρόνια με κιμά
Υλικά Μακαρόνια με κιμά αγαπημένα
300 γρ. µοσχαρίσιος κιµάς
200 γρ. χοιρινός κιµάς
500 γρ. μακαρόνια
1 Ζωµός Βοδινού «Σπιτικός» Knorr Μακαρόνια με κιμά, αγαπημένα
180 γρ. ψιλοκοµµένο κρεµµύδι
200 γρ. ψιλοκοµµένη τοµάτα
150 γρ. λευκό, ξηρό κρασί
40 γρ. πελτές τοµάτας
1 φύλλο δάφνης
1 ξυλάκι κανέλας
2-3 σπόρους µπαχάρι Μακαρόνια με κιμά αγαπημένα
250 γρ. νερό (όπου έχουµε διαλύσει τον πελτέ)
Αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες 
Βάζουµε σε ένα σκεύος τον χοιρινό και τον µοσχαρίσιο κιµά.
Προσθέτουµε νερό και αφήνουµε να µαγειρευτεί ο κιµάς και να αλλάξει το χρώµα του,  ενώ παράλληλα ανακατεύουμε για να μη σβολιάσει, έως ότου εξατµιστούν τα υγρά του.
Ρίχνουµε το ελαιόλαδο και το κρεµµύδι.
Σβήνουµε µε το κρασί, προσθέτουµε τον Ζωµό Knorr και τα υπόλοιπα υλικά.
Μαγειρεύουµε, µέχρι να µαλακώσει ο κιµάς και να µείνει µε τη σάλτσα του.
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου σε μπόλικο αλατισμένο νερό.
Σερβίρουμε τα μακαρόνια με τον κιμά και πασπαλίζουμε προαιρετικά με τριμμένο τυρί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις