Κεφτεδάκια με γραβιέρα (πορπέτες)
Υλικά Κεφτεδάκια με γραβιέρα (πορπέτες)
1/2 κιλό κιμά ανάμεικτο
1 κρεμμύδι
5 κ.σ. φρυγανιά
1 κ.σ.ρίγανη
1 σφηνάκι ξύδι
μαϊντανό Κεφτεδάκια με γραβιέρα (πορπέτες)
1 αυγό
1 κ.σ. μουστάρδα
γραβιέρα τριμμένη για την γέμιση
φρυγανιά για το πανάρισμα
Οδηγίες Κεφτεδάκια με γραβιέρα (πορπέτες)
1. Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας εκτός της γραβιέρας. Αφήνουμε το μείγμα μας για 1 ώρα στο ψυγείο να σταθεί.
2. Πλάθουμε ομοιόμορφα τα κεφτεδάκια μας σε στρογγυλό σχήμα αφού έχουμε προσθέσει στη μέση τους λίγη τριμμένη γραβιέρα.
3. Πανάρουμε τα κεφτεδάκια μας με την τριμμένη φρυγανιά.
4. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά έως ότου μαγειρεύτουν και πάρουν χρώμα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου