Φιογκάκια με γκορκοντζόλα και ντομάτα
Υλικά Φιογκάκια με γκορκοντζόλα και ντομάτα
400 γρ. φιογκάκια
1 κύβος Knorr Ζωμός για Ζυμαρικά
1 ½ φλ. Pummaro Ψιλοκομμένο
200 γρ. Βιτάμ Culinesse
1 φλ. τριμμένη γκοργκοντζόλα
1½ φλ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα Φιογκάκια με γκορκοντζόλα και ντομάτα
1 φλ. τριμμένο γκούντα
1½ φλ. τριμμένη μοτσαρέλα ή χαλούμι
1½ φλ. φρέσκο γάλα
Σε μια κατσαρόλα, βράζουμε τα φιογκάκια με τον κύβο. Στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε δεύτερη κατσαρόλα, βράζουμε το ντοματάκι με 100 γρ. Βιτάμ Culinesse, το αφήνουμε να βράσει για 20΄. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με τα τυριά, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα φιογκάκια και ανακατεύουμε.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε πυρίμαχο σκεύος, περιχύνουμε με το υπόλοιπο Bιτάμ Culinesse και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C για 20΄.
Tip:
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη γκοργκοντζόλα με μπλε τυρί Δανίας ή γαλλικό ροφκόρ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου