Φετουτσίνι μπολονέζ

Φετουτσίνι μπολονέζ
Υλικά Φετουτσίνι μπολονέζ
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
3 κ.σ. Βιτάμ Culinesse  Φετουτσίνι μπολονέζ
250 γρ. άσπρα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
250 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος ή γαλοπούλας
1 συσκευασία (400 γρ.) ντοματάκι ψιλοκομμένο Pummarò Κλασικό
1 φάκελος Knorr Σάλτσα για ζυμαρικά Bolognese
400 γρ. ζυμαρικά φετουτσίνι
1 μερίδα Knorr «Σπιτικός» Ζωμός Βοδινού
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη για το σερβίρισμα
φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα  Φετουτσίνι μπολονέζ

Οδηγίες
Σε αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο Βιτάμ Culinesse για 2΄. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 5 ΄.
Βγάζουμε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια και το σκόρδο με τρυπητή κουτάλα και τα κρατάμε ξεχωριστά. Προσθέτουμε στο σκεύος τον κιμά και τον σοτάρουμε για λίγα λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
Ρίχνουμε κατόπιν το ντοματάκι και το περιεχόμενο του φακέλου της σάλτσας. Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 15 ΄. Αποσύρουμε και ανακατεύουμε με τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά al dente (για 1 ΄ λιγότερο από τον προτεινόμενο χρόνο) μαζί με τη μερίδα του ζωμού. Στραγγίζουμε και βάζουμε σε πιατέλα.
Περιχύνουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα του κιμά και σερβίρουμε με φρεσκοτριμένη παρμεζάνα και θυμάρι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις