Φέτα σαγανάκι
Φέτα Φέτα σαγανάκι
Λίγο αλεύρι για το πασπάλισμα (για την κρούστα)
Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό για το τηγάνισμα
Μια φέτα λεμόνι (ή και περισσότερες, ανάλογα πόσο θέλουμε να βάλουμε στα σαγανάκια) Φέτα σαγανάκι
Οδηγίες Φέτα σαγανάκι
Κόβουμε τη φέτα ή τη γραβιέρα σε κομμάτια πάχους 1-1,50 εκ. (διαφορετικά θα λιώσει στο τηγάνι).
Βρέχουμε με νερό τα κομμάτια και μετά αλευρώνουμε. Το αλεύρι θα δώσει μια χρυσή κρούστα όταν ψηθεί.
Σε ένα μικρό τηγάνι, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Μόλις κάψει, βάζουμε το κομμάτι του τυριού και τηγανίζουμε για λίγο και από τις δύο μεριές μέχρι να ροδίσει.
Βγάζουμε με μια σπάτουλα, στεγνώνουμε λίγο σε χαρτί κουζίνας και το σερβίρουμε όσο είναι ζεστό, στάζοντας από πάνω λίγο λεμονάκι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου