ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ (a la creme)
Υλικά
250 γρ λευκά μανιτάρια
2 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
1/4 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
50 γρ τυρί κρέμα
λίγο αλάτι
πιπέρι
ψιλοκομμένο μαϊντανό
Οδηγίες
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και προσθέτουμε το βούτυρο με το ελαιόλαδο να ζεσταθούν.
Σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο μέχρι να πάρουν χρώμα.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τα τυριά και λίγο αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να εμφανιστούν οι πρώτες φουσκάλες.
Σερβίρουμε τα μανιτάρια αλα κρεμ με λίγο φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό από πάνω.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου